VoiceDeals lanceert Xelion One – Hosted Telefonie voor een vast bedrag per gebruiker

Hosted Telefonie anno 2016

Xelion One Hosted Telefonie

Vandaag heeft VoiceDeals de Xelion One dienst gelanceert. De markt vraagt naar een heldere communicatie en VoiceDeals biedt met de Xelion One dienst deze duidelijkheid.

Voor een vast bedrag per gebruiker heeft U een professionele Hosted Telefonie oplossing op basis van Xelion. Niet alleen de licentie maar ook de gesprekskosten zitten in het abonnement. Hierdoor heeft U als ondernemer altijd controle over uw telecommunicatie kosten.

Xelion is het baanbrekende Hosted Telefonie platform. Naast de vele standaard features zoals Wachtrijen, Voice Response, Voicemail, Outlook integratie biedt het ook een volledige vast-mobiel integratie via de Xelion App. Deze is voor zowel Android als IOS beschikbaar en gratis te downloaden.

Dankzij de standaard megeleverde App die ook op de Apple en Windows PC draait heeft U een effectief overzicht van al uw telecom activiteiten. U ziet wie beschikbaar is, wie aanwezig is en wie in gesprek is. Ook kunt U hier zelf eenvoudig alle instellingen zelf beheren.

Volledige informatie over de Xelion One dienst is beschikbaar op de website www.xelionone.nl

Over VoiceDeals: In 2010 opgericht en als een van de eerste partijen gestart met het leveren van de Xelion Hosted Telefonie oplossing. VoiceDeals beschikt over een ter zake kundige supportafdeling. Die zorgt dat problemen écht worden opgelost. VoiceDeals is gevestigd in Heerenveen. www.voicedeals.nl

About the Author