Xelion One en Telfort werken samen met mobiele abonnementen

Recentelijk is Xelion One officieel reseller geworden van Telfort Zakelijk (www.telfort.nl/zakelijk). Xelion One gaat voor Telfort Zakelijk SIM kaarten aanbieden. Na zorgvuldige analyse heeft Xelion One besloten om samen te gaan werken met Telfort Zakelijk op het gebied van SIM kaarten. Telfort Zakelijk beschikt voor het netwerk van KPN wat gezien wordt als het meest betrouwbare netwerk. De klanten van Xelion One profiteren van de zeer scherpe tarieven tegen de beste kwaliteit.

Na grondig marktonderzoek heeft Xelion One samen met Telfort Zakelijk 2 pakketten samengesteld

  • Onbeperkt bellen en sms’en met 1GB data voor € 23,00
  • Onbeperkt bellen en sms-en voor 3 GB data voor € 24,75.

Als de klanten van Xelion One deze SIM kaarten bestellen dan kunnen zij deze in de bestaande mobiele telefoons stoppen. Dat is het grote voordeel van alleen een SIM kaart. Werknemers kunnen hun eigen toestel blijven gebruiken. Natuurlijk is het ook mogelijk om deze SIM kaart te gebruiken voor een tablet of ander mobiel device. Uiteraard geldt daar een andere prijsstelling voor.

Xelion One denkt heeft hiermee een verdere toevoeging aan haar diensten pallet te hebben gedaan.

Over Xelion One

Xelion One is een aanbieder van hosted telefonie die zich in de afgelopen jaren heeft gespecialiseerd in onbeperkt bellen tegen een vaste prijs. Voor meer informatie over Xelion One verwijzen wij u naar de website www.xelionone.nl

VoiceDeals lanceert Xelion One – Hosted Telefonie voor een vast bedrag per gebruiker

VoiceDeals lanceert Xelion One – Hosted Telefonie voor een vast bedrag per gebruiker

Hosted Telefonie anno 2016

Xelion One Hosted Telefonie

Vandaag heeft VoiceDeals de Xelion One dienst gelanceert. De markt vraagt naar een heldere communicatie en VoiceDeals biedt met de Xelion One dienst deze duidelijkheid.

Voor een vast bedrag per gebruiker heeft U een professionele Hosted Telefonie oplossing op basis van Xelion. Niet alleen de licentie maar ook de gesprekskosten zitten in het abonnement. Hierdoor heeft U als ondernemer altijd controle over uw telecommunicatie kosten.

Xelion is het baanbrekende Hosted Telefonie platform. Naast de vele standaard features zoals Wachtrijen, Voice Response, Voicemail, Outlook integratie biedt het ook een volledige vast-mobiel integratie via de Xelion App. Deze is voor zowel Android als IOS beschikbaar en gratis te downloaden.

Dankzij de standaard megeleverde App die ook op de Apple en Windows PC draait heeft U een effectief overzicht van al uw telecom activiteiten. U ziet wie beschikbaar is, wie aanwezig is en wie in gesprek is. Ook kunt U hier zelf eenvoudig alle instellingen zelf beheren.

Volledige informatie over de Xelion One dienst is beschikbaar op de website www.xelionone.nl

Over VoiceDeals: In 2010 opgericht en als een van de eerste partijen gestart met het leveren van de Xelion Hosted Telefonie oplossing. VoiceDeals beschikt over een ter zake kundige supportafdeling. Die zorgt dat problemen écht worden opgelost. VoiceDeals is gevestigd in Heerenveen. www.voicedeals.nl